Dankzij de nieuwe functionele kledinglijn “AlkaWear®” werkt basische verzorging nu nog praktischer en zonder dat u er iets van merkt – en dat zowel overdag als ’s nachts. Voorkom met AlkaWear® op natuurlijke wijze zweetaanvallen, zweetplekken in uw kleding en de vervelende noodzaak om ’s nachts steeds van pyjama te moeten wisselen.

Basische OkselPads
De Basische OkselPads helpen op natuurlijke wijze tegen uitscheidingen met onaangename geurtjes. Ze bieden de langverwachte oplossing tegen zweet en stress ter hoogte van uw oksels en zorgen voor een zelfverzekerd optreden op uw werk, in uw vrije tijd en tijdens het sporten.

Bestel de basische Okselpads in de Webwinkel


Basische Hals- en Voorhoofdwikkel

De Basische Hals- en Voorhoofd Wikkel heeft zich bewezen als middel tegen hoofdpijn, haaruitval en nekklachten. U kunt deze wikkel niet alleen dragen terwijl u ligt, maar ook tijdens het bewegen. Dit hulpmiddel is ook geschikt als wikkel voor gewrichten of andere delen van armen en benen.

Bestel de hals- lichaamswikkel in de webwinkel


Basische Lichaamswikkel

Van de Basische Lichaams Wikkel kunt u optimaal gebruik maken bij reinigings- en herstelkuren. Door het ontspannende en ontlastende effect wordt deze wikkel vaak gebruikt bij buik- en menstruatieklachten evenals bij spanningen in het ruggebied.

Bestel de lichaamswikkel in de webwinkel

Basische overjas
Wie kent ze niet: Zweetaanvallen en opvliegers ’s nachts of ’s morgens vroeg zijn een onaangenaam en vermoeiend verschijnsel. Hierbij kan het dragen van de Basische Overjas hulp bieden, die de natuurlijke uitscheidingsfuncties van de huid zeer effectief ondersteund. De BasischeOverjas is bijzonder aan te bevelen voor mensen die geen tijd hebben voor langdurige basische baden en voor mensen die niet beschikken over een ligbad.

Bestel de Basische overjas in de webwinkel


Basische stulpen

Gebruik de elastische en goed aansluitende AlkaWear® Basische stulpen voor armen en benen overdag of ’s nachts. De Basische stulpen garanderen een optimale bewegingsvrijheid en zorgt voor een weldadig gevoel bijna zonder tijdverspilling.

Het uitscheiden van zuren, giftige en schadelijke stoffen gebeurt vooral via de knieholtes, de onderbenen en de voeten, maar ook via de elleboogholtes, de onderarmen en de handen.

Bestel de Basische stulpen in de webwinkel


Basische kousen

In de natuurgeneeskunde worden de voeten beschouwd als hulpnieren. Het principe van osmose zorgt ervoor dat zuren en gifstoffen via de huid uitgescheiden worden. De eliminatie van zuren, gifstoffen en schadelijke stoffen is bijzonder intensief via de voeten en de benen.

Ontspant u zich ’s nachts met Alkawear® Basische kousen. Deze zijn prettig te dragen en garanderen een optimale bewegingsvrijheid en zorgen voor een weldadig gevoel bijna zonder tijdverspilling.

Bestel de Basische kousen in de webwinkel