Welkom


Het is inmiddels al weer meer dan 30 jaar geleden dat ik na het behalen van de benodigde vakdiploma’s met veel enthousiasme mijn eigen schoonheidssalon ben opgestart.

Onder andere door de mond tot mond reclame kon ik mij al binnen een jaar verheugen op een behoorlijke klantenkring. Echter nadat ik met de huidverzorgingsproducten van het Franse cosmeticamerk GERnétic ben gaan werken kreeg ik pas echt een bloeiende praktijk, er kwamen zelfs cliënten uit andere regio’s. Momenteel is er helaas geen ruimte om nieuwe klanten aan te nemen.

De vele trainingen en cursussen die ik volg op allerlei terrein, maar met name in dit specialistische vakgebied, geeft mijn cliënten de zekerheid dat zij, naast persoonlijke aandacht en zorg, duidelijk door mij geadviseerd worden over de diverse mogelijkheden tot huidverbetering. Mede door hun trouwe bezoeken aan mijn salon ben ik gegroeid en ik voel mij dan ook zeer bevoorrecht nog steeds het vertrouwen van hen te mogen genieten.

Op deze website vindt u veel informatie over de producten en behandelingen die ik aanbied en via de webwinkel kunt u alle producten online bestellen.

Voor vragen kunt u altijd contact met mij opnemen.