Ik ben zeer tevreden over de service en de producten die ik bij Beautysalon Jenny besteld heb. De kwaliteit en de versheid van de producten zijn top. Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken als er iets te melden was, heel prettig. De grote verpakking die ik besteld had was tijdelijk niet leverbaar, ik kreeg gratis de kleine verpakking geleverd en zonder extra verzendkosten werd later de grote verpakking toegestuurd. Zo kon ik meteen starten met alle producten die elkaar aanvullen. Ook  zaten er allerlei extra monsters en informatie over andere aanvullende bijpassende producten bij, het was een feestje om het pakket te openen. Ik zal zeker weer hier bestellen.

Door: Margot M

Complimenten voor Jenny. Ze is heel persoonlijk in haar advies en stelt de juiste vragen om de oorzaak van het (huid)probleem te achterhalen. Ik zou Jenny haar beautysalon en producten zeker aanbevelen.

Door: Eline

Wederom hartelijk dank voor de goede service. Met veel plezier maak ik gebruik van de producten van P. Jentschura. Ik ben zeer tevreden over deze webwinkel. De service is optimaal: snelle levering, netjes verpakt. Bovendien is de communicatie prettig en wordt er altijd informatie over de producten meegestuurd. Met vriendelijke groet, Kim

Door: Kim

 

Wij hebben hele goede ervaringen met dhr en Mw Brinkerink, deze lieve mensen zijn zeer servicegericht, zeer snel met het afleveren en versturen van de bestellingen, denken goed met de klant mee en doen gewoon hun uiterste best om alles op rolletjes te laten verlopen. Zeker een aanrader.

Door: Ary en Mia

Graag wil ik laten weten dat ik zeer tevreden ben over de service die Jenny biedt. De site is klantvriendelijk en Jenny is top in de snelheid waarmee zij reactie geeft op vragen of zorgt voor een snelle verzending van de gevraagde producten. Nogmaals mijn complimenten voor Jenny en ik ben erg blij met de GERnetic produkten.

Door: Saskia

 

Super goede service, snelle levering,goede informatie over producten en een prettige persoonlijke benadering. Je kunt met je vragen terecht en krijgt ook hier weer snel een reactie op. Ik ben dus zeer tevreden niet alleen over de service maar ook over de producten van P. Jentschura.

Door: José

 

Hartelijk dank wederom voor de snelle levering en keurig verzorgde bestelling, compleet met informatiebrochures over mijn bestelde producten en proefjes. Ook de prijs-kwaliteit verhouding vind ik prima in vergelijking met andere aanbieders van deze gezondheidsproducten! Ik kan het iedereen aanraden om hier uw bestelling te plaatsen.

Door: Mirjam

Dit is absoluut mijn favoriete website. Ik heb nergens zo’n goede begeleiding. De betrouwbaarheid en klant vriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel. Alle producten die je hier kunt bestellen staan garant voor kwaliteit. De service die verleent wordt is ontzettend goed.Er wordt hier niet gekwakzalverd of aangesmeerd. De betaling gaat meer dan correct en de nazorg is zeer goed. Ik heb al veel vrienden enthousiast gemaakt en ook zij delen mijn mening. Kortom een dikke 10 van een zeer kieskeurige consument.

Door: Anouk

Beste Jenny, dankjewel voor de snelle bezorging. Hierdoor hoef ik nooit lang zonder te zitten. Ook bedankt voor de probeerverpakkingen, heel leuk om te krijgen en uit te proberen. Ik vind het Morgenstund ontbijt erg goed en prettig te eten vooral ook jouw tip om deze met rijstmelk te nemen heb ik ter harte genomen.Nogmaals dank. Vriendelijke groet, Marika Alkmaar (N-H)

Door: Marika

Wij zijn erg tevreden over de service van de webshop van Jenny’s beautysalon en kunnen deze aanraden te gebruiken. Vandaag besteld is de volgende dag in huis.

Door: Jeanine

Wederom bedankt voor de snelle levering van mijn bestelling! Altijd leuk de proefjes erbij.

Door: Marieke

Ik bestel regelmatig Synchro produkten via de webwinkel van Jenny’s Beautysalon en ik ben hier heel erg tevreden over. Produkten zijn goed verpakt vaak inclusief een kleine verrassing. In de meeste gevallen heb ik de produkten een dag na de bestelling al in huis!

Tevens geeft Jenny je goede tips via de mail wanneer je een vraag hebt over de verzorging van je huid!

Door: Annemarie

Ik had ernstige huidproblemen (veroorzaakt door rosacea)en liep enige jaren bij de huisarts en de huidarts, die me van tijd tot tijd een antibioticum voorschreven, waardoor de klachten wel snel verdwenen, maar ook best wel weer snel terugkwamen.Mijn huidklachten behoren momenteel echter totaal tot het verleden en dat is eigenlijk sinds ik de creme Synchro van Gernetic gebruik (nu al enkele jaren), die ik per mail bij Jenny bestel. Gelukkig geen medicijnen meer hiervoor! Zonder overdreven te doen, wil ik hier verder graag kwijt, dat ik Jenny als zeer vakkundig ervaar en bovenal integer.

Door: Marina

Ik heb de afgelopen 2 jaar een aantal malen besteld via de webwinkel en ben hier zeer tevreden over! Altijd een persoonlijke benadering (veel winkels adverteren er mee, hier gebeurt het ook echt), snelle verzending en de producten zijn prima in orde.

Door: Bram

Bedankt voor de altijd snelle levering. Dit is een webshop waar je op vertrouwen kan!

Door: Harm