De GERnétic producten van de lijn Skin Clair (gekleurde huid) maken de huid lichter en vertragen de pigmentatie door inwerking van melanine. De teint blijft fris en bruine vlekken verdwijnen. De producten bevatten actieve plantenextracten en tasten de huid niet aan maar hydrateren zodat de huid zacht aanvoelt. De oplichtende lijn SKIN CLAIR van GERnétic voldoet aan al uw eisen, of u nu een helderdere huid en een lichtere stralender teint wenst, of alleen maar van ontsierende bruine vlekken, ontstaan door de zon op gevoelige plekken af wilt.

Zuiver natuurlijke depigmenterende en verhelderende bestanddelen.

REVITALISERENDE CRÈME (crème éclaircissante)
Deze hydraterende crème is rijk aan vitale elementen afkomstig van melkzuurfiltraten en planten die de melaninesynthese een halt toe roepen. De regenererende werkzame bestanddelen dringen zacht tot diep in de huid door en vertragen met name het bruin worden en het ontstaan van vlekken.

VLOEIBAAR DEPIGMENTATIE CONCENTRAAT (sérum depigmentant)

Samengesteld op basis van natuurlijke plantaardige producten is dit concentraat uitermate geschikt voor de zeer donkere huid en voor het behandelen van hyperpigmentaties.
De actieve moleculen houden een buitensporige pigmentatie van de huid tegen.