GERnétic: Excellent in huidverzorging

GERnétic International is een revolutionair huidverzorgingsmerk geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes. Altijd op zoek naar de best werkende grondstoffen en de modernste inzichten op het gebied van de gezondheid en schoonheid om voor elke huid een perfecte symbiose tussen lichaam en geest te bewerkstelligen.

Vanuit deze filosofie biedt GERnétic een zeer uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten waaronder: anti-rimpel crèmes, producten voor de ouder wordende huid, hydratatie, mee-eters, acne, (acne)littekens, overgevoeligheid, mircocirculatie, pigmentaties, verstevigende en anti-stria crèmes, voor zowel thuis als voor salonbehandelingen.

De filosofie van GERnétic is gebaseerd op geavanceerde cellulaire biologie en biotechnologie. Onze huidverzorgingsproducten worden diep afgegeven in de levende cellen, waardoor de huid zich herstelt en van binnenuit vernieuwd. De schoonheidsmiddelen komen voort uit celbiologisch onderzoek en zijn samengesteld uit planten, vitaminen, sporenelementen, aminozuren, eiwitten en oliën. Deze zuivere natuurlijke werkzame bestanddelen garanderen een optimaal resultaat. GERnétic zorgt voor een gezonde stralende huid.

GERnétic wordt behalve als cosmetica tevens medicinaal/dermatologisch toegepast in klinieken, paramedische centra en schoonheidssalons. Al onze producten zijn geregistreerd bij de Ministeries van Gezondheid van de USA (FDA), Canada, Oostenrijk, Frankrijk etc.

Voor een optimale efficiëntie van de GERnétic producten en door mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste, raad ik u aan mijn adviezen op te volgen. Ik heb bij GERnétic International een gedegen opleiding van alle producten en methodes gevolgd en kan mede hierdoor zoveel mogelijk aan uw behoefte en verwachtingen voldoen.

De producten en methoden van GERnétic zijn de vruchten van grondige onderzoeken en clinische testen in de GERnétic laboratoria inzake gerontologie en genetica. Bedoeld voor de verzorging van de eenvoudigste tot meest complexe gevallen in de schoonheidsverzorging.

Ontdek zelf de uitzonderlijke resultaten van GERnétic en hoe deze verzorginsproducten uw huid van binnenuit haar schoonheid en vitaliteit helpen herstellen en behouden.