Anti- Ageing – Les Parfaits van GERnétic

De huid is niet slechts een beschermend omhulsel maar een zeer belangrijk orgaan. Recent dermatologisch en cosmetisch onderzoek heeft naast de esthetische aspecten, de stralende, gladde huid, de teint, etc. de belangrijke rol van de huid aangetoond.

Zo zijn extracellulaire ENZYMEN, zoals sfingomyelinase en glucosinase essentieel voor de vorming van de dubbele ceramidelagen die zorgen voor de goede samenhang van de cellen. Fosfolipasen regelen de celproliferatie van de keratinocyten. Ceramidasen, fosfatasen, catalase en superoxyde dismutase spelen een rol bij de bescherming tegen radicalen, Het is dus belangrijk om de functies van de enzymen van het stratum corneum te beschermen. De enzymen zijn de biochemische radertjes van de cellen en dus van het leven.

De Laboratoria van GERnétic zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in huidverzorging en trachten voortdurend te innoveren. Jaren van onderzoek hebben een lijn producten opgeleverd die de tijd overwinnen en de veroudering van de huid van gezicht en handen tegengaan.