Uw huid verliest elke dag aan souplesse, stevigheid, elasticiteit, de contouren van het gezicht verslappen en de eerste rimpeltjes verschijnen. Om dit fenomeen te bestrijden bieden wij u verzorgende producten met een ongeëvenaarde werking.

ANTI-Ageing
GERnétic heeft 3 producten ontwikkeld die de tijd overwinnen en de veroudering van de huid van gezicht en handen tegen gaan: Jong blijven, minder snel oud worden….. er jonger uitzien is geen droom meer het is nu mogelijk.

CYTOBI Versterkende crème
CYTOBI vertraagt het verouderingsproces. CYTOBI beschermt uw huid op optimale wijze tegen het ouder worden van de huid dankzij de essentiële bestanddelen die onmisbaar zijn voor een gezonde huid.

CELLS LIFE Herstellend concentraat
Een ware verjongingskuur, dankzij de vele actieve bestanddelen revitaliseert CELLS LIFE uw huid en maakt hem prachtig glad. De rimpeltjes worden minder diep en het weefsel wordt versterkt.

MYO MYOSO Intensieve antirimpelcrème
De werking van de fytostimulinen die deze crème bevat maakt de huid soepeler en verzacht de rimpeltjes. Dagelijks te gebruiken, uw gezicht wordt gladder en steviger zonder kringen of andere tekenen van vermoeidheid.