Wat u aan de buitenkant wenst moet via de binnenkant gecreëerd worden!

Sinds juni 2009 verkoop ik de nutri-cosmetics van het merk LaViesage. Voor mijn klanten en andere belangstellenden heb ik gevraagd aan voedingsdeskundige, de heer Erik Alexander Richter, een presentatie te geven over deze producten met betrekking tot voeding, huid, huidklachten en huidverbetering. Aansluitend kon men een scan laten maken van de huid waaruit op te maken viel hoe de conditie van de huid er aan toe was. Al met al een bijzonder interessante avond met de dagen erna veel positieve reacties.

Naar aanleiding van deze presentatie en behaalde resultaten ben ik er toe overgegaan om de LaViesage producten te gaan adviseren in mijn salon en nog steeds komen de positieve reacties van de mensen die deze aanvullende voedingsmiddelen zijn gaan gebruiken binnen. Heel blij ben ik met het feit dat deze producten niet alleen een weldaad voor de huid zijn, maar dat ook het hele lichaam hier wel bij vaart.

In de webwinkel vindt u alle LavieSage producten en meer informatie.


Hieronder enkele reacties van mijn klanten:

Skin Balance
Zo vertelde mij een klant dat door het gebruik van Skin Balance haar jarenlange pijnlijke benen tot het verleden behoren. O.a. de bijzondere visolie (Omega 3) die in deze gelcapsules zitten zijn verantwoordelijk voor een betere collageenaanmaak van de huid en voor gezonde bloedvaten. Zie voor verdere uitleg over deze producten de Webwinkel.

Skin Clear en Skin Mask
Bij het gebruik van de Skin Clear capsules en het inzetten van de Skin Mask zag ik in mijn praktijk binnen 1 week een enorme huidverbetering tot stand komen bij de meest hardnekkige vorm van acne. Ook zijn er reacties binnengekomen van mensen die het Skin Mask oraal met water innemen. Zij raken zoveel afvalstoffen vrij dat zij zich energieker voelen zo meldden zij mij en waren ook wat in gewicht afgenomen. Zie voor verdere uitleg over deze producten de Webwinkel. De komende dagen zie ik de klanten terug in mijn salon die o.a. de Skin Base, Skin Balance, Skin Support en de Skin Boost en Lift zijn gaan gebruiken. Over hun ervaringen zal ik binnenkort weer op mijn site schrijven.