Regenererende crèmes

Dikwijls nagemaakt maar nooit geëvenaard. De SYNCHRO en de SYNCHRO 2000 verzorgingscrèmes met hun specifieke regenererende werking voedt en revitaliseert/verjongt de huid.

SYNCHRO
Synchro was oorspronkelijk ontwikkeld voor o.a. de verbrande huid en heeft ongeëvenaarde regenererende en herstellende capaciteiten. Synchro is geschikt voor alle huidtypes, van de vette tot erg droge en gevoelige huiden.

Dit is de basiscrème voor alle schoonheidsproducten van GERnétic, zowel voor regeneratie van het gelaat, de handen, de buste en het lichaam. Het beste effect wordt bereikt als men de crème aanbrengt na of samen met andere crèmes: zijn synchroniserende bestanddelen intensiveren de uitwerking hiervan voor een sneller en beter resultaat. Dankzij de actieve bestanddelen stimuleert SYNCHRO de huid en zorgt voor de instandhouding van een optimale celvernieuwing, geschikt voor alle huidtypen.

SYNCHRO 2000
Dit product heeft een samenstelling die meer zalf bevat en minder vet is dan de crème. De actieve bestanddelen zijn echter identiek aan de SYNCHRO en zij zorgen ervoor dat deze crème een uitstekende vocht inbrengende werking heeft, geschikt voor alle huidtypen.