Reiniging van de huid
Milieuvervuiling en overmatige talgafscheiding verstoppen de poriën en maken de teint vaal. Zelfs de allerbeste crèmes hebben weinig effect op een niet gereinigde huid. De eerste stap om een stralend heldere teint te behouden is grondig, maar vooral zacht reinigen van uw gelaat met één van onderstaande producten. Vervolgens kunt u een keuze maken uit onze uitstekende verzorgende crèmes.

Scrubben: Peelings
De dode cellen van uw huid worden in de loop der jaren minder snel en niet voldoende verwijderd. Uw teint wordt vaal, verstikt en er kunnen kleine onzuiverheden verschijnen.
Om dit natuurlijke fenomeen te bestrijden en een frisse, heldere teint te behouden is een reinigend product alleen niet voldoende. Daarom heeft GERnétic zeer milde peelings ontwikkeld voor een onmiddellijk resultaat.

Scrubben: Voorbereiding
Scrubben is een huidverzorging die goed moet worden uitgevoerd. Basisregels voor het scrubben: Niet vaker dan één of twee maal per week, op een grondig gereinigde huid. Maak ronddraaiende bewegingen over het hele gezicht en met name op de kin, de neus en het voorhoofd. (Dit gebied is over het algemeen vetter dat de rest van het gelaat). Afspoelen met lauw water. Door het scrubben worden de poriën van de huid gezuiverd en gelijkvormig zodat de huid de verzorgende crèmes beter kan opnemen.